Kwekerij Novita
Gespecialiseerd in het kweken van heesters
+31 (0) 6 36435681 / info@kwekerijnovita.nl

Hou jij ervan om te leren in de praktijk? Heb je geen zin meer om de hele dag naar een beeldscherm te staren? Lijkt het je leuk om bij een van de jongste kwekerijen van Nederland te werken?

Solliciteer dan bij Kwekerij Novita!

Waarom?

  • Je kunt jezelf op veel vlakken ontwikkelen zoals teelt, organisatie, planning en zelfs een stukje social media!
  • Een stuk taart, een vette hap of een drankje op vrijdag vind je niet vervelend.
  • We zijn een jong en groeiend bedrijf met veel wisselende werkzaamheden.
  • Lekker lang skivakantie.
  • Je helpt mee om consumenten over heel Europa gelukkig te maken met onze kleurrijke planten.

We zoeken iemand voor 40 uur per week. Ben je liever wat flexibeler, dan bespreken we dat. Wil je bijvoorbeeld hartje zomer liever een keer een dag aan het strand liggen dan is daar ruimte voor!

 

Wat kun je precies verwachten van een werkdag?

In de ochtend bespreken we even kort wat voor werkzaamheden we die dag gaan uitvoeren. Het seizoen is erg bepalend voor de werkzaamheden die we voornamelijk doen, genoeg afwisseling dus! In het voorjaar zijn we vooral bezig met het inpakken van bestellingen voor onze klanten. De rest van het jaar begint de dag meestal met een kort teeltrondje over de kwekerij om ervoor te zorgen dat onze lieve plantjes niets te kort komen. Zodra het uitlever seizoen is afgelopen beginnen we de kas weer te vullen met nieuwe planten. Deze blijven we knippen, voeden en gezond houden totdat er ergens in Europa een nieuw baasje voor is gevonden. Aan het eind van de dag denken we nog even terug naar al het dankbare werk wat we hebben verzet. En zijn we er trots op dat onze gekweekte planten ergens nog jaren veel geluk bij iemand in de tuin of terras gaan brengen.

 

Ben je nog niet helemaal overtuigd waarom werken met planten zo leuk is, je bent altijd welkom om eens langs te komen, ik kan er uren over vertellen onder het genot van warm/koud drankje😊

 

Bij vragen en of interesse neem contact met ons op via:

+31 (0) 636435681 of

info@kwekerijnovita.nl